Викладачі комісії спецдисциплін технологічного циклу
Ільчишина Наталя Миколаївна Голова циклової комісії спецдисциплін технологічного циклу Посада: Викладач вищої категорії. Освіта: Повна вища. Закінчила Одеську національну академію харчових виробництв в 2005 році. Спеціальність: Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Кваліфікація: Спеціаліст з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Дисципліни, які викладає: «Технологія кондитерського виробництва», «Технологічне обладнання галузі», «Процеси та апарати харчових виробництв», є керівником виробничих практик та керівником курсових та дипломних проектів. Стаж роботи (педагогічний): з 2015 року. Член робочої групи по розробці Освітньої-професійної програми «Виробництва хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр. Член підкомісії 181 Харчові технології Науково-методичної комісії 6 з природничих наук, будівництва, технологій та транспорту сектору фахової передвищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України по розробці Стандарту спеціальності 181 Харчові технології в 2020-2021 р. Член Фахового-методичного об’єднання працівників закладів фахової передвищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології. Працює над вдосконаленням освітньо-професійної програми «Виробництва хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів», що необхідно для забезпечення якості освіти при підготовці фахівціх, формування якісних професійних компетенцій випускників коледжу з урахуванням сучасних тенденцій розвитку харчової промисловості. Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання. Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання. |
|
Уманська Валентина Іванівна Посада: Викладач вищої категорії. Педагогічне звання: Викладач-методист. Освіта: Повна вища. Закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості в 1966 році. Спеціальність: Технологія хлібопекарного, кондитерського і макаронного виробництв. Кваліфікація: Інженер-технолог. Дисципліни, які викладає: «Технологія кондитерського виробництва», «Технохімічний контроль галузі», є керівником курсових та дипломних проектів. Стаж роботи (педагогічний): з 1970 року. Керівник робочої групи по розробці Освітньої-професійної програми «Інноваційні технології та організація громадського харчування» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр. Член робочої групи по розробці Освітньої-професійної програми «Технологія хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр. Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання. Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання. |
|
Молла Валентина Петрівна Посада: Викладач другої категорії. Освіта: Повна вища. Закінчила Одеську національну академію харчових виробництв в 2005 році. Спеціальність: Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Кваліфікація: Спеціаліст з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Дисципліни, які викладає: «Автоматизація виробничих процесів», «Управління якістю та безпечністю продукції». Стаж роботи (педагогічний): з 2019 року. Керівник робочої групи по розробці Освітньої-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр. Член робочої групи Освітньої-професійної програми «Інноваційні технології та організація громадського харчування» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр. Займає посаду завідувачки технологічним відділенням ВСП «Одеський технічний фаховий коледж Одеського національного технологічного університету». Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання. Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання. |
|
Карпенко Зінаїда Олександрівна Посада: Викладач вищої категорії. Освіта: Повна вища. Закінчила Одеський інститут харчової промисловості ім. Ломоносова М.В. Спеціальність: Технологія хлібопекарного, кондитерського та макаронного виробництв. Кваліфікація: Інженер-технолог. Дисципліни, які викладає: «Технологія хлібопекарного виробництва», «Вступ до фаху», є керівником навчальних та виробничих практик, керівником курсових та дипломних проектів. Стаж роботи (педагогічний): з 1987 року. Член робочої групи Освітньої-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр. Член робочої групи Освітньої-професійної програми «Інноваційні технології та організація громадського харчування» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр. Працює над питанням забезпечення якості практичного навчання під час підготовки фахівціх. Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання. Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання. |
|
Барбінова Наталя Іванівна Посада: Викладач вищої категорії. Освіта: Повна вища. Закінчила Одеський інститут харчової промисловості в 1987 р. ім. Ломоносова М.В. Спеціальність: Технологія хлібопекарного, кондитерського та макаронного виробництв. Кваліфікація: Інженер-технолог. Дисципліни, які викладає: «Технічна мікробіологія», «Мікробіологія галузі», «Технохімічний контроль галузі», є керівником виробничих практик, керівником курсових та дипломних проектів. Стаж роботи (педагогічний): з 1993 року. Член робочої групи Освітньої-професійної програми «Інноваційні технології та організація громадського харчування» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр. Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання. Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання. |
|
Гришко Галина Федорівна Посада: Викладач першої категорії. Освіта: Повна вища. Закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова в 1993р. Спеціальність: Технологія хлібопекарного, кондитерського та макаронного виробництв. Кваліфікація: Інженер-технолог. Дисципліни, які викладає: «Технологія хлібопекарного виробництва», «Технологія виробництва харчоконцентратів», «Харчова хімія», є керівником виробничих практик та керівником курсових та дипломних проектів. Стаж роботи (педагогічний): з 1993 року. Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання. Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання. |
|
Нагалка Світлана Вікторівна Посада: Завідувач навчальної лабораторії «Методів контролю харчових виробництв». Викладач другої категорії. Освіта: Повна вища. Закінчила Одеську національну академію харчових технологій в 2010 р. Спеціальність: Технологія хлібопекарного, кондитерського та макаронного виробництв. Кваліфікація: Спеціаліст з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Дисципліни, які викладає: «Вступ до фаху», є керівником «Навчальної практики по отриманню робочих навчичок та вмінь». Стаж роботи (педагогічний): з 1995 року. Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання. Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання. |