Одеська національна академія харчових технологій

Викладачі комісії спецдисциплін технологічного циклу


Ільчишина Наталя Миколаївна

Голова циклової комісії спецдисциплін технологічного циклу


Посада: Викладач вищої категорії.

Освіта: Повна вища. Закінчила Одеську національну академію харчових виробництв в 2005 році.

Спеціальність: Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Кваліфікація: Спеціаліст з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Дисципліни, які викладає: «Технологія кондитерського виробництва», «Технологічне обладнання галузі», «Процеси та апарати харчових виробництв», є керівником виробничих практик та керівником курсових та дипломних проектів.

Стаж роботи (педагогічний): з 2015 року.


Член робочої групи по розробці Освітньої-професійної програми «Виробництва хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр.

Член підкомісії 181 Харчові технології Науково-методичної комісії 6 з природничих наук, будівництва, технологій та транспорту сектору фахової передвищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України по розробці Стандарту спеціальності 181 Харчові технології в 2020-2021 р.

Член Фахового-методичного об’єднання працівників закладів фахової передвищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології.

Працює над вдосконаленням освітньо-професійної програми «Виробництва хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів», що необхідно для забезпечення якості освіти при підготовці фахівціх, формування якісних професійних компетенцій випускників коледжу з урахуванням сучасних тенденцій розвитку харчової промисловості.


Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання.

Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання.

Уманська Валентина Іванівна


Посада: Викладач вищої категорії.

Педагогічне звання: Викладач-методист.

Освіта: Повна вища. Закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості в 1966 році.

Спеціальність: Технологія хлібопекарного, кондитерського і макаронного виробництв.

Кваліфікація: Інженер-технолог.

Дисципліни, які викладає: «Технологія кондитерського виробництва», «Технохімічний контроль галузі», є керівником курсових та дипломних проектів.

Стаж роботи (педагогічний): з 1970 року.


Керівник робочої групи по розробці Освітньої-професійної програми «Інноваційні технології та організація громадського харчування» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр.

Член робочої групи по розробці Освітньої-професійної програми «Технологія хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр.


Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання.

Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання.

Молла Валентина Петрівна


Посада: Викладач другої категорії.

Освіта: Повна вища. Закінчила Одеську національну академію харчових виробництв в 2005 році.

Спеціальність: Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Кваліфікація: Спеціаліст з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Дисципліни, які викладає: «Автоматизація виробничих процесів», «Управління якістю та безпечністю продукції».

Стаж роботи (педагогічний): з 2019 року.


Керівник робочої групи по розробці Освітньої-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр.

Член робочої групи Освітньої-професійної програми «Інноваційні технології та організація громадського харчування» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр.

Займає посаду завідувачки технологічним відділенням ВСП «Одеський технічний фаховий коледж Одеського національного технологічного університету».


Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання.

Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання.

Карпенко Зінаїда Олександрівна


Посада: Викладач вищої категорії.

Освіта: Повна вища. Закінчила Одеський інститут харчової промисловості ім. Ломоносова М.В.

Спеціальність: Технологія хлібопекарного, кондитерського та макаронного виробництв.

Кваліфікація: Інженер-технолог.

Дисципліни, які викладає: «Технологія хлібопекарного виробництва», «Вступ до фаху», є керівником навчальних та виробничих практик, керівником курсових та дипломних проектів.

Стаж роботи (педагогічний): з 1987 року.


Член робочої групи Освітньої-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр.

Член робочої групи Освітньої-професійної програми «Інноваційні технології та організація громадського харчування» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр.

Працює над питанням забезпечення якості практичного навчання під час підготовки фахівціх.


Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання.

Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання.

Барбінова Наталя Іванівна


Посада: Викладач вищої категорії.

Освіта: Повна вища. Закінчила Одеський інститут харчової промисловості в 1987 р. ім. Ломоносова М.В.

Спеціальність: Технологія хлібопекарного, кондитерського та макаронного виробництв.

Кваліфікація: Інженер-технолог.

Дисципліни, які викладає: «Технічна мікробіологія», «Мікробіологія галузі», «Технохімічний контроль галузі», є керівником виробничих практик, керівником курсових та дипломних проектів.

Стаж роботи (педагогічний): з 1993 року.


Член робочої групи Освітньої-професійної програми «Інноваційні технології та організація громадського харчування» спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр.


Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання.

Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання.

Гришко Галина Федорівна


Посада: Викладач першої категорії.

Освіта: Повна вища. Закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова в 1993р.

Спеціальність: Технологія хлібопекарного, кондитерського та макаронного виробництв.

Кваліфікація: Інженер-технолог.

Дисципліни, які викладає: «Технологія хлібопекарного виробництва», «Технологія виробництва харчоконцентратів», «Харчова хімія», є керівником виробничих практик та керівником курсових та дипломних проектів.

Стаж роботи (педагогічний): з 1993 року.


Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання.

Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання.

Нагалка Світлана Вікторівна


Посада: Завідувач навчальної лабораторії «Методів контролю харчових виробництв». Викладач другої категорії.

Освіта: Повна вища. Закінчила Одеську національну академію харчових технологій в 2010 р.

Спеціальність: Технологія хлібопекарного, кондитерського та макаронного виробництв.

Кваліфікація: Спеціаліст з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Дисципліни, які викладає: «Вступ до фаху», є керівником «Навчальної практики по отриманню робочих навчичок та вмінь».

Стаж роботи (педагогічний): з 1995 року.


Результати професійної та наукової діяльності викладача - посилання.

Відомості про підвищення кваліфікації викладача - посилання.