Освітньо-професійні програми 2020 року
Ступінь Бакалавра
ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Комп'ютерна інженерія»
ОПП спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Системи кондиціювання і вентиляції повітря»
ОПП спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка»
Ступінь Фахового молодшого бакалавра
ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж»
ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Комп'ютерна графіка і Web-дизайн»
ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Безпека комп'ютерних систем і мереж»
ОПП спеціальність: 121 «Інженерія з програмного забезпечення». Освітня програма: «Розробка програмного забезпечення»
ОПП спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»
ОПП спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Монтаж і обслуговування систем кондиціювання та вентиляції повітря»
ОПП спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка підприємства»
ОПП спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка та організація бізнесу»
ОПП спеціальність: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Освітня програма: «Фінанси банківська справа та інтернет-банкінг»
ОПП спеціальність: 075 «Маркетинг». Освітня програма: «IT маркетинг та бізнес-комунікації»
ОПП спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Освітня програма: «Товарознавство в митній справі»
ОПП спеціальність: 182 «Технології легкої промисловості». Освітня програма: «Моделювання та конструювання промислових виробів»
ОПП спеціальність: 182 «Технології легкої промисловості». Освітня програма: «Індустрія моди»
ОПП спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів»
Навчальні плани 2020 року
Ступінь Бакалавра
Навчальний план спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Комп'ютерна інженерія»
Навчальний план спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Системи кондиціювання і вентиляції повітря»
Навчальний план спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка»
Ступінь Фахового молодшого бакалавра
Навчальний план спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж»
Навчальний план спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Комп'ютерна графіка і Web-дизайн»
Навчальний план спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Безпека комп'ютерних систем і мереж»
Навчальний план спеціальність: 121 «Інженерія з програмного забезпечення». Освітня програма: «Розробка програмного забезпечення»
Навчальний план спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»
Навчальний план спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Монтаж і обслуговування систем кондиціювання та вентиляції повітря»
Навчальний план спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка підприємства»
Навчальний план спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка та організація бізнесу»
Навчальний план спеціальність: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Освітня програма: «Фінанси банківська справа та інтернет-банкінг»
Навчальний план спеціальність: 075 «Маркетинг». Освітня програма: «IT маркетинг та бізнес-комунікації»
Навчальний план спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Освітня програма: «Товарознавство в митній справі»
Навчальний план спеціальність: 182 «Технології легкої промисловості». Освітня програма: «Моделювання та конструювання промислових виробів»
Навчальний план спеціальність: 182 «Технології легкої промисловості». Освітня програма: «Індустрія моди»
Навчальний план спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів»
Навчальний план спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Інноваційні технології та організація громадського харчування»
Освітньо-професійні програми 2022 року
Ступінь Фахового молодшого бакалавра
ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж»
ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Комп'ютерна графіка і Web-дизайн»
ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Безпека комп'ютерних систем і мереж»
ОПП спеціальність: 121 «Інженерія з програмного забезпечення». Освітня програма: «Розробка програмного забезпечення»
ОПП спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»
ОПП спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Монтаж і обслуговування систем кондиціонування »
ОПП спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка та організація бізнесу»
ОПП спеціальність: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Освітня програма: «Фінанси банківська справа та інтернет-банкінг»
ОПП спеціальність: 075 «Маркетинг». Освітня програма: «ІТ-маркетинг та бізнес комунікації»
ОПП спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Освітня програма: «Товарознавство в митній справі»
ОПП спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів»
ОПП спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Іноваційні технології та організація громадського харчування»
ОПП спеціальність: 182 «Технології легкої промисловості». Освітня програма: «Індустрія моди »
ОПП спеціальність: 182 «Технології легкої промисловості». Освітня програма: «Моделювання та конструювання промислових виробів»
Освітня програма профільної середньої освіти для Фахового молодшого бакалавра на основі Загальної середньої освіти
Навчальні плани 2022 року
Ступінь Фахового молодшого бакалавра
Навчальний план спеціальність: 121 «Інженерія з програмного забезпечення». Освітня програма: «Розробка програмного забезпечення»
Навчальний план спеціальність: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Освітня програма: «Фінанси банківська справа та інтернет-банкінг»
Освітньо-професійні програми 2023 року
Ступінь Бакалавра
ОПП спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка»
Навчальні плани 2023 року
Ступінь Фахового молодшого бакалавра
Навчальний план спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж»
Навчальний план спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Комп'ютерна графіка і Web-дизайн»
Навчальний план спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Безпека комп'ютерних систем і мереж»
Навчальний план спеціальність: 121 «Інженерія з програмного забезпечення». Освітня програма: «Розробка програмного забезпечення»
Навчальний план спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»
Навчальний план спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Монтаж і обслуговування систем кондиціювання та вентиляції повітря»
Навчальний план спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка та організація бізнесу»
Навчальний план спеціальність: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Освітня програма: «Фінанси банківська справа та інтернет-банкінг»
Навчальний план спеціальність: 075 «Маркетинг». Освітня програма: «IT маркетинг та бізнес-комунікації»
Навчальний план спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Освітня програма: «Товарознавство в митній справі»
Навчальний план спеціальність: 182 «Технології легкої промисловості». Освітня програма: «Моделювання та конструювання промислових виробів»
Навчальний план спеціальність: 182 «Технології легкої промисловості». Освітня програма: «Індустрія моди»
Навчальний план спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів»
Навчальний план спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Інноваційні технології та організація громадського харчування»
Ступінь Бакалавра
Навчальний план спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка»