Одеська національна академія харчових технологій

Результати професійної та наукової діяльності викладача Малко Галини Павлівни


1) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», 2025 р.

2) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», 2025 р.

3) Методичні вказівки по виконанню самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», 2025 р.

4) Методичні вказівки по виконанню лабораторних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», 2025 р.

5) Методичні вказівки до семінарських занять, з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», 2025 р.

6) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Експертиза та контроль якості виробництва кулінарної продукції», 2025 р.

7) Методичні вказівки по виконанню самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Експертиза та контроль якості виробництва кулінарної продукції», 2025 р.

8) Методичні вказівки по виконанню лабораторних робіт, з навчальної дисципліни «Експертиза та контроль якості виробництва кулінарної продукції», 2025 р.

9) Методичні вказівки до семінарських занять, з навчальної дисципліни «Експертиза та контроль якості виробництва кулінарної продукції», 2025 р.

10) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах громадського харчування», 2025 р.

11) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт, з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах громадського харчування», 2025 р.

12) Методичні вказівки по виконанню самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах громадського харчування», 2025 р.

13) Методичні вказівки до семінарських занять, з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах громадського харчування», 2025 р.

14) Методичні вказівки по виконанню курсової роботи, з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах громадського харчування», 2025 р.

15) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», 2025 р.

16) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт, з навчальної дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», 2025 р.

17) Методичні вказівки по виконанню самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», 2025 р.

18) Методичні вказівки до семінарських занять, з навчальної дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», 2025 р.

19) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Кухні народів світу», 2025 р.

20) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт, з навчальної дисципліни «Кухні народів світу», 2025 р.

21) Методичні вказівки по виконанню самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Кухні народів світу», 2025 р.

22) Методичні вказівки до семінарських занять, з навчальної дисципліни «Кухні народів світу», 2025 р.