Результати професійної та наукової діяльності викладача Малко Галини Павлівни
1) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», 2025 р.
2) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», 2025 р.
3) Методичні вказівки по виконанню самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», 2025 р.
4) Методичні вказівки по виконанню лабораторних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», 2025 р.
5) Методичні вказівки до семінарських занять, з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», 2025 р.
6) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Експертиза та контроль якості виробництва кулінарної продукції», 2025 р.
7) Методичні вказівки по виконанню самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Експертиза та контроль якості виробництва кулінарної продукції», 2025 р.
8) Методичні вказівки по виконанню лабораторних робіт, з навчальної дисципліни «Експертиза та контроль якості виробництва кулінарної продукції», 2025 р.
9) Методичні вказівки до семінарських занять, з навчальної дисципліни «Експертиза та контроль якості виробництва кулінарної продукції», 2025 р.
10) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах громадського харчування», 2025 р.
11) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт, з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах громадського харчування», 2025 р.
12) Методичні вказівки по виконанню самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах громадського харчування», 2025 р.
13) Методичні вказівки до семінарських занять, з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах громадського харчування», 2025 р.
14) Методичні вказівки по виконанню курсової роботи, з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах громадського харчування», 2025 р.
15) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», 2025 р.
16) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт, з навчальної дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», 2025 р.
17) Методичні вказівки по виконанню самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», 2025 р.
18) Методичні вказівки до семінарських занять, з навчальної дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», 2025 р.
19) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Кухні народів світу», 2025 р.
20) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт, з навчальної дисципліни «Кухні народів світу», 2025 р.
21) Методичні вказівки по виконанню самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Кухні народів світу», 2025 р.
22) Методичні вказівки до семінарських занять, з навчальної дисципліни «Кухні народів світу», 2025 р.