Результати професійної та наукової діяльності викладача Ільчишиної Наталі Миколаївни
1) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», 2025 р.
2) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», 2025 р.
3) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», 2025 р.
4) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», 2025 р.
5) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Кондитерське мистецтво», 2025 р.
6) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Кондитерське мистецтво», 2025 р.
7) Методичні вказівки по виконанню лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кондитерське мистецтво», 2025 р.
8) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Кондитерське мистецтво», 2025 р.
9) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі», 2025 р.
10) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі», 2025 р.
11) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі», 2025 р.
12) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі», 2025 р.
13) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.
14) Методичні вказівки по виконанню курсового проєкту з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.
15) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.
16) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.
17) Методичні вказівки по виконанню лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.
18) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.
19) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції галузі», 2025 р.
20) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції галузі», 2025 р.
21) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції галузі», 2025 р.
22) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції галузі», 2025 р.
23) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологічне устаткування закладів громадського харчування», 2025 р.
24) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Технологічне устаткування закладів громадського харчування», 2025 р.
25) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологічне устаткування закладів громадського харчування», 2025 р.
26) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Технологічне устаткування закладів громадського харчування», 2025 р.