Одеська національна академія харчових технологій

Результати професійної та наукової діяльності викладача Ільчишиної Наталі Миколаївни


1) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», 2025 р.

2) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», 2025 р.

3) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», 2025 р.

4) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», 2025 р.

5) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Кондитерське мистецтво», 2025 р.

6) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Кондитерське мистецтво», 2025 р.

7) Методичні вказівки по виконанню лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кондитерське мистецтво», 2025 р.

8) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Кондитерське мистецтво», 2025 р.

9) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі», 2025 р.

10) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі», 2025 р.

11) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі», 2025 р.

12) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі», 2025 р.

13) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.

14) Методичні вказівки по виконанню курсового проєкту з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.

15) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.

16) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.

17) Методичні вказівки по виконанню лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.

18) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Технологія кондитерського виробництва», 2025 р.

19) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції галузі», 2025 р.

20) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції галузі», 2025 р.

21) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції галузі», 2025 р.

22) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції галузі», 2025 р.

23) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологічне устаткування закладів громадського харчування», 2025 р.

24) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Технологічне устаткування закладів громадського харчування», 2025 р.

25) Методичні вказівки по виконанню практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологічне устаткування закладів громадського харчування», 2025 р.

26) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Технологічне устаткування закладів громадського харчування», 2025 р.