Одеська національна академія харчових технологій

Результати професійної та наукової діяльності викладача Гришко Галини Федорівни


1) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.

2) Методичні вказівки до виконання практичних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.

3) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.

4) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.

5) Методичні вказівки до виконання семінарських робіт, з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.

6) Збірник методичних вказівок до виконання розрахункової частини курсового проєкту при виробництві хлібобулочних виробів, з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.

7) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Харчова хімія», 2025 р.

8) Методичні вказівки до виконання практичних робіт, з навчальної дисципліни «Харчова хімія», 2025 р.

9) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Харчова хімія», 2025 р.

10) Методичні вказівки до виконання семінарських робіт, з навчальної дисципліни «Харчова хімія», 2025 р.

11) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технохімічний контроль галузі», 2025 р.

12) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, з навчальної дисципліни «Технохімічний контроль галузі», 2025 р.

13) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Технохімічний контроль галузі», 2025 р.

14) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Вступ до фаху», 2025 р.

15) Методичні вказівки до виконання практичних робіт, з навчальної дисципліни «Вступ до фаху», 2025 р.

16) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Вступ до фаху», 2025 р.

17) Методичні вказівки до виконання семінарських робіт, з навчальної дисципліни «Вступ до фаху», 2025 р.

18) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів харчової продукції», 2025 р.

19) Методичні вказівки до виконання практичних робіт, з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів харчової продукції», 2025 р.

20) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів харчової продукції», 2025 р.

21) Методичні вказівки до виконання семінарських робіт, з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів харчової продукції», 2025 р.