Результати професійної та наукової діяльності викладача Гришко Галини Федорівни
1) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.
2) Методичні вказівки до виконання практичних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.
3) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.
4) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.
5) Методичні вказівки до виконання семінарських робіт, з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.
6) Збірник методичних вказівок до виконання розрахункової частини курсового проєкту при виробництві хлібобулочних виробів, з навчальної дисципліни «Технологія хлібопекарного, макаронного та харчоконцентратного виробництв», 2025 р.
7) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Харчова хімія», 2025 р.
8) Методичні вказівки до виконання практичних робіт, з навчальної дисципліни «Харчова хімія», 2025 р.
9) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Харчова хімія», 2025 р.
10) Методичні вказівки до виконання семінарських робіт, з навчальної дисципліни «Харчова хімія», 2025 р.
11) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технохімічний контроль галузі», 2025 р.
12) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, з навчальної дисципліни «Технохімічний контроль галузі», 2025 р.
13) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Технохімічний контроль галузі», 2025 р.
14) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Вступ до фаху», 2025 р.
15) Методичні вказівки до виконання практичних робіт, з навчальної дисципліни «Вступ до фаху», 2025 р.
16) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Вступ до фаху», 2025 р.
17) Методичні вказівки до виконання семінарських робіт, з навчальної дисципліни «Вступ до фаху», 2025 р.
18) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів харчової продукції», 2025 р.
19) Методичні вказівки до виконання практичних робіт, з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів харчової продукції», 2025 р.
20) Методичні вказівки до виконання самостійних робіт, з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів харчової продукції», 2025 р.
21) Методичні вказівки до виконання семінарських робіт, з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів харчової продукції», 2025 р.