Одеська національна академія харчових технологій

Відомості про підвищення кваліфікації викладача Гришко Галини Федорівни


1) Підвищення кваліфікації на базі Національної академії педагогічних наук України ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти. Свідоцтво №001271-20.Тема: « Цифрові технології в освіті», 20 березня 2020р. (30год.)

2) 11.10.2021-13.10.2021 підвищення кваліфікації на базі Національна академія педагогічних наук України ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти. Свідоцтво ПК 003020-21. Тема: «Технологія дистанційного навчання в організації освітнього процесу», (30год.)

3) Підвищення кваліфікації у школі інноваційних технологій ВСП «ОТФК ОНТУ» Сертифікат № 041-ОПДФ/21. Тема: «Освітній процес у дистанційній формі», 11.10-15.11.2021р. (30год.)

4) 14.03.2022-09.09.2022 Національна академія педагогічних наук України ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Центральний інститут післядипломної освіти, за програмою «Актуальні технології навчання у фаховій передвищій освіті». Сертифікат №1314-22 . Тема: Навчально-методичне забезпечення лабораторних робіт» (120 год.)

5) підвищення кваліфікації на базі ВСП «ОТФК ОНТУ» Сертифікат №65-ПК, науково-практична, методична конференція педагогічних працівників. Тема: «Процедури та заходи забезпечення і підвищення якості освітньої діяльності та якості профільної, середньої, фахової перед вищої та вищої освіти в коледжі» 21.02.2025р. (15год.)

6) Підвищення кваліфікації на базі Одеський національний технологічний університет. Сертифікат №103/2023. 5 Всеукраїнська науково-методична конференція «Забезпечення якості вищої школи» 12-14.04.2023р. (30год.)

7) 16.10.23-17.11.23 Проходження стажування на ТОВ «ВЛАСТА КП» , з метою підвищення рівня професійних знань на виробництві, удосконалення навичок та вмінь проведення практичних робіт з предмету. (60год.)

8) 03.01.2024-16.01.24 Курси підвищення кваліфікації у «Школа стійкості» за напрямком «Психосоціальна підтримка педагогів та дітей» (30 год.)

9) 08.01.24-20.01.24 Курси підвищення кваліфікації у «Школа для всіх» за напрямом «Організація інклюзивного освітнього середовища» 30 год.

10) 18-29 листопада 2024 року пройшла підвищення кваліфікації в обсязі 60 годин (2 кредити ECTS) за програмою «Інноваційні технології харчової промисловості». Таврійський агротехнологічний університет ім.. Дмитра Моторного/ NoveFood, Сертифікат, №00493698/NF1000-24.

11) Сертифікат від 05.12.2024 р., обсяг – 15 годин. (0,5 кредитів ЄКТС). Курс «Перша домедична підготовка в умовах війни».

12) Сертифікат від 24.12.2024 р., обсяг – 0,1 кредитів ЄКТС. Курс «Кібергігієна: як захиститись від фішінгу».

13) 12 березня 2025р. ВСП «ОТФК ОНТУ» тема: «Якість навчально-методичного комплексу дисципліни - запорука ефективного навчально-методичного та інформаційного забезпечення освітньої діяльності на рівні фахової перед вищої освіти в ході підготовки фахівців» (6год.)