Одеська національна академія харчових технологій

Відомості про підвищення кваліфікації викладача Мартиросян Ірини Ашотівни


Міжнародне онлайн-стажування в Ягеллонському університеті в Кракові (Польща) на тему: «Фандрайзинг та організація проектної діяльності в навчальних закладах: європейський досвід» 06.11.2021 - 12.12.2021, Сертифікат № SZFL-001155

Міжнародне онлайн-стажування Белостокському національному університеті Польща на тему «Дидактично-дослідницька діяльність у сучасному університеті: тенденції, виклики, напрямки змін» з 11 жовтня 2024 р. по 22 листопада 2024 р.

Міжнародне онлайн стажування в ISAP Інститут справ адміністрації публічної, М. Люблін, Польща на тему: «Інноваційні цифрові інструменти для дистанційного навчання в закладах вищої освіти: досвід ЄС», що розпочався з 10.10.24 та триватиме до 10.12.24р.

Підвищила кваліфікацію у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Центральний інститут післядипломної освіти на тему «Візуалізація дистанційного навчання» з 21. 12.2022 р. по 20.01.2023 р. (1 кредит ECTS / 30 годин)

Підвищила кваліфікацію на міжнародному дистанційному науково-педагогічному вебінарі на тему: «Управління трансфером освітніх технологій в країнах європейського Союзу» з 24.07.2023 по 31.07.2023р. Сертифікат № ES 15071, 1,5 кредити ЄКТС, 45 годин м. Люблін (Республіка Польща).

Підвищила кваліфікацію на міжнародному дистанційному науково-педагогічному вебінарі на тему «Академічна доброчесність та тайм-менеджмент при підготовці наукових робіт: Вітчизняний та зарубіжний досвід» з 07.08.2023 по 14.08.2023р. Сертифікат № ES 15261, 1,5 кредити ЄКТС, 45 годин, м. Люблін (Республіка Польща).

Підвищила кваліфікацію на міжнародному дистанційному науково-педагогічному вебінарі на тему «Фандрайзинг та основи грантової діяльності: зарубіжний та вітчизняний досвід». 20 - 27 листопада 2023р. Сертифікат № ES 17682, 1,5 кредити ЄКТС, 45 годин Люблін (Республіка Польща).

Пройшла підвищення кваліфікації на міжнародному дистанційному науково-педагогічному вебінарі на тему «Міжнародний досвід використання штучного інтелекту в освітньому процесі (частина 1). 20 по 27 грудня 2023р., 1,5 кредити ЄКТС, 45 годин, Люблін (Республіка Польща).

Пройшла підвищення кваліфікації в Національному університеті харчових технологій. Інститут післядипломної освіти 3 по 26 січня 2024р. 72 години (2,4 ЄКТС) на тему: «Технології та обладнання збирання плодово-ягідних культур і винограду.

Підвищила кваліфікацію на міжнародному дистанційному науково-педагогічному вебінарі на тему: «Неформальна освіта» з 22 січня по 1 лютого 2024р. Сертифікат № ES 18254, 1,5 кредити ЄКТС, 45 годин Люблін (Республіка Польща).

Підвищила кваліфікацію на науково-практичному семінарі «Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації», організована Науково-методичним центром вищої та передфахової освіти НМЦ ВФПО, 8 годин (0,26 кредити ЄКТС). 14 березня 2024р. Сертифікат СС38282994/1437-24.

Підвищила кваліфікацію на міжнародному дистанційному науково-педагогічному вебінарі на тему «Освіта дорослих: досвід країн Європейського Союзу та України» 11-20 березня 2024р., 1,5 кредити ЄКТС, 45 годин. Люблін (Республіка Польща).

Пройшла школу підприємства, організоване Львівською торговельно-промисловою палатою з 14 по 23 березня 2024р.