Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Захист дослідницької роботи здобувача освіти групи 2ГХ-04

26 листопада 2025

26.11.2025 р. на базі циклової комісії харчових технологій і хімії ВСП «ОТФК ОНТУ» відбувся захист дослідницької роботи здобувача освіти групи 2ГХ-04 Грудєва Максима на тему: «Актуальність вживання молочних продуктів та їх якість». Підготовка дослідницької роботи здійснювалась під керівництвом викладача хімії та біології коледжу Дев’ятьярової Л.І.

Захист роботи проходив у рамках проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2025–2026 н. р.

Максим гідно представив результати свого дослідження перед журі у складі: завідувачки технологічного відділення Касаджик В.В.; голови циклової комісії харчових технологій та хімії Ільчишиної Н.М.; викладачів хімії та біології Дьякової Т.В. та Дев’ятьярової Л.І.

Бажаємо Максиму успіхів у ІІ етапі конкурсу!