Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Ярмарок вакансій

07 квітня 2023

6 квітня 2023 року студенти коледжу відвідали ярмарок вакансій, що проводився Одеським національним технологічним університетом. Захід відвідало більше ніж 200 учасників та представники 10 провідних підприємств і виробництв Одеської області.

Ярмарки вакансій - це спеціалізовані заходи, на яких роботодавці та студенти / випускники можуть зустрітися один з одним. Роботодавці представляють свої компанії, вакансії, програми стажувань або молодіжні програми набору, формують у відвідувачів бренд роботодавця. Студенти / випускники мають можливість залишити своє резюме, дізнатися про вимоги до кандидатів, записатися на співбесіду.

Одеський національний технологічний університет проводить ярмарок вакансій двічі на рік - навесні і восени. Даний захід допомагає зорієнтуватися молодому спеціалісту на ринку праці, оцінити рівень своєї підготовки, познайомитися з роботодавцями.

На ярмарку вакансій в унівеоситеті представляються компанії-лідери українського ринку харчової та зернопереробної промисловості, які зможуть знайти талановиті та перспективні кадри для співпраці, провести моніторинг очікувань, побажань і проблем працевлаштування серед студентів / випускників та донести свої побажання майбутнім співробітникам. У свою чергу, студенти та випускники зможуть більше дізнатися прості шляхи пошуку роботи, вимоги роботодавців, правила поведінки на співбесідах і знайти роботу своєї мрії.