Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

XX Ювілейна Всеукраїнська наукова конференція

19 травня 2024

Цього тижня Габінська Марія, здобувачка освіти коледжу за спеціальністю 181 «Харчові технології», блискуче виступила на пленарному засіданні XX Ювілейної Всеукраїнської наукової конференції здобувачів вищої освіти з розділу «Харчові технології». Конференція проходила в рамках «ТИЖНЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ» у Навчально-науковому технологічному інституті харчової промисловості ім. К.А. Богомаза на базі Одеського національного технологічного університету.

Тема доповіді Марії - «Продукти для дитячого харчування: основні проблеми та шляхи їх вирішення» - викликала жвавий інтерес серед учасників конференції. Вона розкрила ключові питання, пов’язані з виробництвом продуктів для дитячого харчування, вказала на основні проблеми цієї галузі та запропонувала інноваційні шляхи їх вирішення. Керівником проєкту виступила викладач коледжу Гришко Галина Федорівна.

Під час заходу були представлені цікаві доповіді бакалаврів, магістрів та аспірантів ОНТУ, що охоплювали широкий спектр актуальних питань у галузі харчових технологій. Учасники мали можливість поділитися своїми дослідженнями та обговорити нові ідеї.

Вітаємо Марію та її керівника з успішним виступом на конференції! Бажаємо подальших наукових досягнень, нових звершень та натхнення для майбутніх досліджень!