Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

ХІ-та студентська науково-практична конференція

18 травня 2022

Україна живе та працює в умовах воєнного стану, кожен українець вірить і знає, що Перемога буде за нами. Колектив викладачів та здобувачів ВСП «Одесь-кий технічний фаховий коледж ОНТУ» продовжує освітній процес з вірою у най-краще.

12 травня 2022 року з ініціативи викладачів комісій комп’ютерної техніки та програмної інженерії та спецдисциплін холодильного циклу ВСП «Одеський тех-нічний фаховий коледж ОНТУ» була проведена ХІ-та студентська науково-практична конференція на тему «Визначні досягнення у науці та техніці». Така зу-стріч студентської спільноти відбувається щорічно.

Конференція надає можливості для здобувачів та їх керівників презентувати результати власних досліджень, обговорити їх та обмінятися новітньою науковою інформацією зі слухачами.

На конференцію були представлені доповіді на такі теми:

1. Путренок Є.С. Соціально-економічні наслідки війни в Україні та перспекти-ви відновлення (ВСП «ОТФК ОНТУ», м.Одеса)

2. Зігура Т.М. Сучасні технології створення сонячних комірок (ВСП «ОТФК ОНТУ», м.Одеса)

3. Мойсеєв Є.О. Розумний холодильник на світовому ринку побутової холоди-льної техніки (ВСП «ОТФК ОНТУ», м.Одеса)

4. Щербаков Д.С., Галка В.В., Кушко В.І., Курілець Н.А. Соціальна інженерія. Способи психологічного впливу на людину (ВСП «ОТФК ОНТУ», м.Одеса)

5. Мількевич С.С. Інноваційні обладнання та технології холодильної обробки молока (Дніпровський фаховий коледж будівельно-монтажних технологій та архітектури, м.Дніпро)

6. Семерня Д.В., Сучко М. В. Інтернет-етикет. Мобільний інтернет. (ВСП «ОТФК ОНТУ», м.Одеса)

7. Калкутін В., Куницький В. Інноваційні технологій в сфері кондиціювання по-вітря (ВСП «ОТФК ОНТУ», м.Одеса)

8. Єрмолаєв С.Д. Використання сучасних технологій при проектуванні системи кондиціювання і вентиляції повітря актової зали ВСП ОТФК ОНТУ (ВСП «ОТФК ОНТУ», м.Одеса)

9. Шушман А.В. Мережі NGN у наш час. (ВСП «ОТФК ОНТУ», м.Одеса)

Виступи учасників супроводжувалися низкою питань та викликали дискусію серед слухачів. Керівники та слухачі конференції відзначили високий рівень мов-ної підготовки студентів та навичок користування комп’ютерними програмами для створення яскравих та інформаційних презентацій, актуальність представленої ін-формації, широкий спектр тематики доповідей, навички ведення дискусії та аргу-ментування під час відповідей на питання слухачів.

Усі учасники отримали сертифікати за участь у роботі конференції.

Усі подані доповіді включені до збірки матеріалів конференції та розміщені на сайті ВСП «Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ».

Організатори конференції дякую здобувачам та слухачам за плідну співпра-цю. Дякуємо керівникам за підготовку своїх здобувачів. Сподіваємося на Перемо-гу та на очну зустріч вже наступного року в такій же дружній атмосфері підтримки та спілкування.

Завантажити Збiрник матеріалів конференції за 2022 рік