Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій Екософт-2023

31 березня 2023

Викладачі комісії КТ та ПІ підготували здобувачів освіти відділення комп'ютерних систем до участі у ХХІІ Всеукраїнському чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2023», ХIV національному турі Міжнародного конкурсу «INFOMATRIX 2023».

Вітаємо Щербакова Дмитра (керівник Кунуп Тетяна Василівна), який з розробкою "Концепція розробки комп'ютерної гри "Атака прибульців" в категорії "Ігрові/Програмування" був відзначений дипломом ІV ступеню.

Вітаємо Кпупчинського Олександра (керівник Краснієнко Наталія Володимирівна) який з розробкою "Проєкт запровадження мережі хот спотів для Пунктів Незламності в умовах воєнного стану в Україні" в категорії "Прикладні/Науковий проект" також був відзначений дипломом ІV ступеню.

Вітаємо Ксенію ПАЮК (керівник Суліма Юлія Євгеніївна), яка стала суперфіналісткою ХХІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2023», ХIV національного туру Міжнародного конкурсу «INFOMATRIX 2023» з розробкою "Психологічна допомога українцям під час воєнного стану" в категорії "Комп’ютерне мистецтво / Макети або опис" та була відзначена дипломом ІІ ступеню.