Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Виховний захід на англійській мові

14 грудня 2023

14 грудня 2023 року на платформі ZOOM відбувся виховний захід на англійській мові на тему «Christmas and New Year Traditions of Different Countries of the World».

Організатори: викладачі ЦК Іноземних мов, Ряба А.О., Ткач М.В.

Захід присвячений найвідомішим та найцікавішим звичаям та традиціям святкування Різдва та Нового Року в різних країнах світу. Захід був побудований у формі виступів студентів та оглядом їхніх презентацій.

Мета заходу: поглиблення знань з іноземної мови, якв вивчається, ознайомлення студентів із цікавими фактами про звичаї та традиції різних народів світу, підвищення пізнавального інтересу та мотивації студентів до вивчення англійської мови; патріотичне, естетичне виховання.

Завдання: практика студентів монологічного мовлення, розвиток комунікативної компетенції, виховання поваги до країни, мова якої вивчається, виховання толерантного ставлення до культури людей інших національностей, розвиток світогляду, відповідальності, доброзичливості, вміння вислухати іншого, пізнавальної активності, комунікабельності; пошани та поваги до своєї рідної країни та інших країн світу.

В заході прийняли участь наступні студенти ВСП «ОТФК ОНТУ»:

Great Britain – Пухка Максим КБ03

USA – Нарадько Юліана КГ09

Canada – Дорош Іванна ТТ25

New Zealand – Оксенчук Кирил РП09

China – Хрустальов Ілля КС59

Japan – Терещенко Микита МХ58

Spain – Рябоконь Маргарита КБ03

Italy – Ісаєва Ангеліна ОБ05

Germany – Перов Себастьян РП09

France – Керлан Олександр КС59

Finland – Монастирський Юрій МХ58

Poland – Сороченко Олександр КВ09

Ukraine – Хорольський Максим КС59