Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Виховний захід до Дня українського козацтва та Захисника Вітчизни

05 жовтня 2023

5 жовтня 2023 року у ВСП"ОТФК ОНТУ" з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної молоді проведено виховний захід до Дня українського козацтва та Захисника Вітчизни " Козацькому роду нема переводу!" Літературно-музична композиція відбулася у бібліотеці коледжу, організаторами якої є зав.бібліотеки Білозуб О.І. та викладач філологічних дисциплін Комар Н.М. Колектив бібліотеки коледжу підготував тематичні стенди , світлини, репродукції, видання до цих важливих для українського народу свят. Активну участь у проведенні заходу взяла група 1 ТХ-80.Студенти намалювали плакат , вивчили та читали напамять вірші, розповідали про Запорізьку Січ та козаків, згадували історію українського народу, співали пісень, позмагалися у вікторинах та логічних конкурсах, згадували прислівя та приказки про звитягу і мужність українського народу, студентка станцювала народний танок.

Традиції нашого народу – справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління.

Проведення таких заходів допомагає студентам краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба! Зі святом Вас, дорогі наші захисники!