Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Вітаємо переможців і учасників конкурсу Black Sea Science 2023

05 квітня 2023

23-24.03.2023 відбувся другий етап міжнародного конкурсу студентських наукових праць «Black Sea Science 2023» за напрямом «Інформаційні технології, автоматизація та робототехніка», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До складу журі конкурсу 2023 року увійшли 145 спеціалістів-науковців, з них 78 з 22 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Чехія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.

Реєстрація учасників та подання робіт на перший етап конкурсу тривали з 01.09.2022 по 01.02.2023. На перший етап конкурсу було подано 378 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Німеччина, Оман, Алжир, Литва, Індія, Сербія, Хорватія, Пакистан, Польща, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.

Здобувачі освіти ВСП «Одеський технічний фаховий коледж Одеського національного технологічного університету» представили свої наукові дослідження за напрямком «Інформаційні технології, автоматизація і робототехніка».

Це наші студентки з групи 4КГ-06 Таміла Зігура і Анастасія Шмадюк та студенти: гр.3РП-07- Дмитро Щербаков, 4КС- 56 Олексій Крупчинський, 4РП-06 Ілля Хабібулін, 2БКС-27 Максим Сербов.

Підготовкою студентів займалися висококваліфіковані викладачі комісії КТ та ПІ, а саме:

Краснієнко Н.В.,

Кунуп Т.В.,

Кривченко А.А.,

Суліма Ю.Є.,

Джабраїлов Д.В.,

Томаченко О.Є.

Другий етап конкурсу розпочався 23 березня 2023 р. Фіналісти запрошені представити свою роботу на онлайн-конференції із доповіддю на англійській мові. За результатами презентації і доповіді учасника, журі приймало рішення щодо визначення переможців і розподілу місць.

Всі роботи були високо оцінені членами журі. Та За підсумковими результатами другого етапу здобувачі отримали сертифікати відповідного ступеню.

Наші студенти увійшли у склад переможців конкурсу:

Таміла Зігура (гр. 4КГ-06)

(керівники Кривченко А.А., Томаченко О.Є.)

з роботою "Optimizing the trajectory of the quadcopter using built-in sensors"

посіла ІІ місце;

Олексій Крупчинський (гр. 4КС-56) та Максим Сербов (гр. 2БКС-27)

(керівники Краснієнко Н.В., Суліма Ю.Є.) з роботою "Hot spot network for points of invincibility" посіли ІІІ місце!

Циклова комісія Комп’ютерних технологій і Програмної інженерії висловлює подяку голові Циклової Комісії іноземних мов - Хілю Олегу Павловичу за сприяння у підготовці до конкурсу!