Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Випускниця ОТФК ОНТУ стала управлінцем Громадського центру 151

03 січня 2023

Випускниця ВСП "Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ" - Перова Дженніфер-Ірен стала управлінцем міжнародного "Громадського центру 151", який розташований у Кишиніві (Молдова). Основне завдання Центру – робота з біженцями з України (спонсор - ООН). У Центрі надаються безкоштовно різні форми навчання як для мам, так і дітей (а також іх тат) – насамперед румунська та англійська мова, а також юридична та психологічна консультація. У Центрі працюють спеціалісти різних напрямів – малювання, йога, логопед, психолог. Наразі Центр організовує різні фестивалі, свята, тематичні дні, ярмарки тощо.

Перова Дженніфер-Ірен спочатку працювала простим менеджером Центру. При цьому постійно їздила на тренінги та курси (навчання проходило територією всієї Європи) та з вересня 2022 року стала управлінцем Центру.

Перед Новим роком Центром було організовано зустріч відомого співака та громадського діяча Святослава Вакарчука з біженцями - з метою їх підтримки та надання оптимізму та віри у перемогу. Святослав Вакарчук привіз біженцям благодатний вогонь із звільненого Херсону. Було яскраве та багатопланове спілкування. Наприкінці зустрічі Вакарчук акапельно виконав пісню "Обійми мене".