Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Відкритий урок з Програмування для групи 3КС-59

05 вересня 2024

05 вересня викладач комісії КТ і ПІ Дмитро Джабраілов провів відкритий урок з дисципліни "Програмування" зі здобувачами освіти групи 3КС-59. Заняття проводилось у форматі лекції, на якій була розглянута тема «Масиви та робота з ними. Сортування, використання циклів для роботи з масивами».

На початку заняття здобувачі повторили матеріал, закріпивши отримані раніше знання та підготувавшись до заняття, після чого були розглянуті ключові питання теми лекції, а саме: Загальні відомості про масиви; Загальний синтаксис створення масивів; Типізація масивів; Розмір масивів; Звернення до елементів масиву; Ініціалізація масивів; Пошук елементу в масиві – IndexOf, LastIndexOf; Пошук елементів в масиві – FindIndex, FindLastIndex; Просте сортування масиву за допомогою методу Array.Sort(); Використання циклу for для роботи з масивами. Таким чином, здобувачі освіти отримали основні знання для роботи із масивами у мові програмування C#.

На занятті був присутній викладач комісії КТ і ПІ та голова обласної методичної комісії викладачів комп'ютерної інженерії Анастасія Кривченко, викладач комісії КТ і ПІ Володимир Нестеренко.