Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Урок з історії моди та композиції костюму в музеї

09 лютого 2022

2 лютого здобувачі освіти групи 3МК-19 третього курсу ВСП «ОТФК ОНАХТ» спеціальності 182 «Технології легкої промисловості» освітньої програми «Моделювання та конструювання промислових виробів» під керівництвом викладача Кузнецової Поліни у рамках навчальної дисципліни «Історія моди і композиції костюму» відвідали Одеський муніципальний музей особистих колекцій імені О. В. Блещунова.

В лютому розпочався проєкт Театрально-масковий режим у Домі Блещунова . В експозиції виставки представлені п'ятнадцять дивовижних образів костюмів, інтегрованих в постійну експозицію музею.

Візуалізація подорожі в країни Заходу і Сходу стилів ХІХ-ХХ століть доповнена історичними меблями та іншими аксесуарами тих часів.

Автентичні експонати музею і майстерно виконані історичні костюми взаємно доповнюють та посилюють враження. Справжність і імітація в контексті подібного експозиційного рішення створюють незабутні образи і допомагають сприйняттю стилю життя і звичаїв минулих епох.

Дуже вразила колекція віял ХІХ століття.

Дякуємо організаторам виставки «Театрально-масковий режим у Домі Блещунова» за чудову можливість вжитись в епоху Рококо, Ампір, Модерн та інш.