Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Тренінг з підприємництва - крок вперед у професійному розвитку

04 вересня 2024

31 серпня 2024 року викладач коледжу Шимко Олена взяла участь у тренінгу на тему: «Особливості впровадження та викладання курсу з підприємництва «Компанія». Захід був організований Junior Achievement Ukraine з метою підвищення кваліфікації викладачів та удосконалення методик викладання підприємницьких дисциплін.

Програма тренінгу включала в себе розгляд сучасних підходів навчання підприємництва, практичні кейси та інтерактивні заняття, які допомогли учасникам глибше зрозуміти специфіку викладання курсу «Компанія». Особлива увага була приділена практичним аспектам, таким як формування підприємницького мислення у студентів, розвиток їхніх навичок у сфері бізнес-менеджменту та прийняття стратегічних рішень.

Шимко Олена активно брала участь у всіх сесіях тренінгу, збагачуючи свої знання та навички, які тепер зможе ефективно застосовувати у навчальному процесі. Це дасть змогу нашим студентам отримати якіснішу освіту, орієнтовану на реальні потреби ринку праці та розвиток підприємницьких здібностей.

Участь у таких тренінгах є важливою складовою професійного розвитку викладачів і сприяє вдосконаленню освітнього процесу у коледжі, що, безперечно, позитивно впливатиме на підготовку майбутніх фахівців.