Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Тренінг - Особливості працевлаштування випускників в сучасних умовах

09 травня 2024

7 травня 2024 року, студенти випускних груп економічного відділення коледжу відвідали онлайн-тренінг на тему: "Особливості працевлаштування випускників в сучасних умовах" від провідного фахівця Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості Елеонори Бондарєвої. Організатор тренінгу - викладач економіки Олена Шимко.

Тема тренінгу була не лише актуальною, але й надзвичайно важливою для випускників, що готується вийти на ринок праці. Під час тренінгу Елеонора Бондарєва звернулася до студентів з практичними порадами, які допоможуть їм ефективно впоратися з пошуком роботи та побудувати успішну кар'єру.

Особлива увага була приділена розвитку навичок спілкування та підготовку до успішних співбесід, складанню резюме та мотиваційних листів.

Тренінг виявився не лише інформативним, але й корисним, він допоміг студентам-випускникам Одеського технічного фахового коледжу сформувати уявлення про реальні виклики та можливості, які чекають їх на ринку праці та отримати цінні поради для успішного працевлаштування.