Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Cвяткування Дня народження кафедри ОНТУ

02 квітня 2024

2 квітня 2024 року в Одеському національному технологічному університеті відбулося святкування Дня народження кафедри публічного управління та адміністрування. Завідувачка кафедри Олена Ніколюк запросила приєднатися до свята і викладачів та студентів ВСП "ОТФК ОНТУ". В святковому засідання взяли участь викладачі коледжу Лілія Іванова (директорка коледжу), Віктор Мирошниченко (голова ЦК суспільно-гуманітарних дисциплін), Юлія Рощіна-Боговик (викладач правознавства та суспільних дисциплін) та студенти 2 курсу економічного відділення - 2 ІМ та 2 ТТ.

Засідання пройшло у теплій та дружній атмосфері. Присутні були ознайомлені з історію кафедри, основними напрямками роботи та планами на майбутнє. У своєму виступі Олена Ніколюк підкреслила, що кафедра, враховує виклики сьогодення готує майбутніх фахівців з управлінської діяльності за трьома рівнями вищої освіти - бакалавр, магістр та доктор філософії. Викладачі кафедри вчать здобувачів освіти і теоретичним аспектам управлінської діяльності та надають їм практичних навичок. Сьогодні серед магістрів кафедри знаходяться 3 викладача Технічного коледжу, в тому числі і директорка коледжу - Лілія Іванова.

Під час засідання присутнім було запропоновано і декілька розважальних заходів які допомогли майбутнім здобувачам освіти цієї кафедри більш глибоко ознайомитися із розумінням процесів публічного управління.