Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Студентська науково-практична конференція: Народжені в Україні

13 квітня 2023

13 квітня 2023р. Викладач ЦК суспільно-гуманітарних дисциплін Віктор МИРОШНИЧЕНКО та студентка групи 2 ТТ-24 Софія КУШНІР з доповіддю «Левко Лук’яненко – життя за України» взяли участь в роботі Студентської науково-практичної конференції «Народжені в Україні». Конференція була присвячена тому як важливо пам’ятати про нашу історію та тим видатним постатям, без яких не було б України.

В роботі конференції взяли всі коледжі, які входять до складу ОНТУ. Було заслухано 7 яскравих доповідей, які ставили за мету популяризувати нашу історію, наших відомих постатей. Виступаючі зробили спробу відтворити минуле нашого народу, поставивши за мету висвітити історію держави і народу України XVІІ-ХІХ ст. через біографії громадських, політичних і культурних діячів. Вони прагнули при цьому довести головну ідею і пізнання епохи через особу, а історичної особи – через події епохи.

Під час проведення конференції до неї долучилися викладачі суспільно-гуманітарних та загально-технічних дисциплін нашого коледжу.