Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Студентська науково-практична конференція

11 квітня 2025

На базі ВСП "Одеський технічний фаховий коледж" відбулась яскрава та надзвичайно пізнавальна Студентська науково-практична конференція на тему: "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв".

У конференції взяли участь здобувачі освіти 2, 3 та 4 курсів спеціальності 181 Харчові технології, які представили доповіді на актуальні теми, які викликали жваве обговорення та великий інтерес як у студентів, так і у викладачів.

Найцікавіші теми конференції:

«Крафтовий хліб. Гармонія смаку та користі» — про поєднання традицій та новітніх підходів у хлібопекарстві. Студентка гр. 2ТХ-80 Бурденюк Олександра, керівник Гришко Г.Ф.

Барвник бетанін. Походження та застосування в харчовій промисловості» — натуральний колір з буряку, що змінює підхід до харчових барвників. Студентка гр. 2ТХ-80 Токарчук Ганна, керівник Ільчишина Н.М.

«Нетрадиційні методи приготування пшеничного хліба за новітніми технологіями» — цікаві експерименти й техніки. Студентка гр. 3ТХ-78 Віслобокова Дар'я, керівник Гришко Г.Ф.

«Ізомальт – користь, шкода, застосування в харчовій промисловості» — здорове солодке життя. Студентка гр. 4ТХ-77 Бондаренко Олександра, керівник Ільчишина Н.М.

«Перспективи розвитку технологій сувід приготування в закладах ресторанного господарства» — технології, що змінюють смаковий досвід. Студенти гр. 4ГХ-01 Бабак Валентин та Кушнір Богдан, керівник Ільчишина Н.М.

«Істівне пакування: Інноваційне рішення для екології та харчової промисловості» — майбутнє без пластику вже поруч! Студенти гр. 4ГХ-01 Воробйова Олександра та Короленко Ганна, керівник Ільчишина Н.М.

Студенти не лише поділилися знаннями, а й отримали безцінний досвід публічних виступів, дізнались багато нового, поглибили інтерес до своєї професії та відкрили нові горизонти для майбутніх досліджень.

Ця конференція стала яскравим прикладом того, як інновації, знання та молодіжна ініціатива формують майбутнє харчової галузі!