Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Проблеми формування здорового способу життя в молоді

06 жовтня 2023

5 жовтня 2023р. на базі Одеського національного технологічного університету відбулась ХVІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя в молоді».

В секційному засіданні з доповіддю виступила студентка коледжу Габінська Марія, що навчається на четвертому курсі технологічного відділення за спеціальністю 181 Харчові технології. Тема доповіді: "Технологія та показники якості бісквітів з борошна цвіркунів".

В ході проведення конференції піднімались актуальні питання покращення харчової цінності макаронних, кондитерських та хлібобулочних виробів за рахунок внесення нетрадиційних видів борошна, зокрема гречаного, борошна сочевиці та цвіркунів. Піднімалось питання використання цільнозернового борошна, як популярного та перспективного напрямку в нашій країні, але обговорювались і супутні проблеми його використання, зокрема неврегульованність питання на державному рівні. Цікаві доповіді здобувачів освіти переходили в жваві дискусії усіх учасників конференції, що свідчить про гостру актуальність теми здорового харчування, яка тільки набирає оберти в нашій країні.