Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Підсумкова атестація здобувачів освіти бакалаврів за спеціальністю 051

01 липня 2023

ВІТАЄМО ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

З ОТРИМАННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ «ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР З ЕКОНОМІКИ»!


28 та 29 червня 2023 року відбулась Підсумкова атестація здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка».

До складу екзаменаційної комісії увійшли: Голова комісії - Баранюк Христина Олександрівна – д.ф., доцент кафедри обліку і аудиту, декана кафедри економіки, бізнесу і контролю ОНТУ; Члени комісії: Копайгородська Тетяна Григорівна – заступник директора коледжу з ВР; Касапова Інна Сергіївна – голова циклової комісії викладачів економічних дисциплін, Шимко Олена Володимирівна - викладач економічних дисциплін, секретар комісії.

Кваліфікаційний іспит був проведений в дистанційному режимі за допомогою платформи відеоконференцій Zoom та Національної освітньої платформи «Всеосвіта».

Ефективність роботи екзаменаційної комісії була зумовлена як організаційними зусиллями самої комісії, так і якістю підготовки здобувачів освіти.

Як результат, студенти показали високий рівень знань зі спеціальності 051 «Економіка», всі 19 здобувачів освіти успішно склали екзамен (два здобувача освіти підтвердили дипломи з відзнакою), що свідчить про професіоналізм у викладанні педагогічними працівниками навчальних дисциплін.

Викладачі комісії економічних дисциплін вітають випускників з успішною здачею Комплексного кваліфікаційного іспиту та бажають успіхів в усіх справах, наполегливості, невичерпної енергії та завзяття. Хай ваші здобутки стануть стартовим майданчиком для вступу до бакалаврату, успішної кар'єри, щасливого життя!