Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Отримання дипломів магістрів з відзнакою

04 липня 2024

04 липня 2024 року на базі ОНТУ пройшла урочиста церемонія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам – магістрам та бакалаврам університету. Серед них були і працівники нашого коледжу – директорка Лілія Іванова, голова ЦК суспільно-гуманітарних дисциплін Віктор Мирошниченко, викладач Юлія Рощіна-Боговик. Всі наші колеги отримали дипломи магістрів з відзнакою за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»

На церемонії виступили ректорка ОНТУ Лариса Іванченкова та почесний президент Богдан Єгоров. В своїх промовах вони підкреслили, що це надзвичайно важливий для всіх нас день, адже студенти магістри та бакалаври завершили дуже відповідальний період свого життя. Всі радіють з успіхів здобувачів освіти та університет відпускає нових магістрів та бакалаврів у нове професійне життя. Навчання проходило у надзвичайно складних умовах, але це ще раз засвідчує вашу сильну особистість.

В складний для країни час здобувачі освіти не покинули її, а залишилися тут та поставили перед собою завдання здобути знання, щоб розбудовувати свою державу.