Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Обласний конкурс навчальних лабораторій

23 квітня 2023

З 17 квітня 2023 року протягом тижня проводився обласний конкурс-огляд навчальних лабораторій спецдисциплін комп’ютерної інженерії. Навчальний кабінет – це творча лабораторія викладача, у якій зосереджена матеріально-технічна, методична база навчальної дисципліни; це мікросвіт для засвоєння здобувачами освіти знань, підвищення якості вмінь і навичок майбутньої професії.

На конкурсі мали змогу представити свої лабораторії різні навчальні заклади Одеської області, а саме: ВСП «Фаховий коледж промислової автоматики та інформаційних технологій ОНТУ», ВСП «Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ», ВСП «Фаховий коледж зв’язку та інформації Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку», Одеський фаховий коледж транспортних технологій, ПВНЗ «Одеський коледж комп’ютерних технологій „СЕРВЕР”, ВСП Одеський фаховий коледж комп’ютерних технологій ОДЕУ.

Огляд-конкурс проводився у два етапи: перший етап - підготовчий, у навчальному закладі; другий етап - обласний, до якого учасники надали відео-огляди лабораторій, показали застосування у навчальному процесі спеціалізованого програмного забезпечення та обладнання, документацію та навчально-методичне забезпечення з відповідних дисциплін. У складі журі приймали участь представники навчальних закладів за фахом та члени обласної методичної комісії.

Результати конкурсу-огляду:

І місце – лабораторія «Периферійних пристроїв» ВСП «Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ» (завідувачка – Кривченко А.А.) та лабораторія «Програмування та комп’ютерної інженерії» ВСП «Фаховий коледж промислової автоматики та інформаційних технологій ОНТУ» (завідувачка – Костиренко Т.П.);

ІІ місце – лабораторія «Комп’ютерної інженерії» Одеський фаховий коледж транспортних технологій (завідувач – Терещенко О.Ю.);

III місце – лабораторія «Комп’ютерних стстем та мереж» ВСП Одеський фаховий коледж комп’ютерних технологій ОДЕУ (завідувач – Сморж М.В.).

Вітаємо переможців та бажаємо нових здобутків на нелегкій освітянській ниві!