Конкурс професійної майстерності FOOD PARTY 2025
11 квітня 2025
В рамках святкування 95-річчя коледжу, здобувачі освіти спеціальності 181 Харчові технології нашого коледжу взяли участь у конкурсі професійної майстерності FOOD PARTY 2025, де продемонстрували свої знання, креативність та вміння у сфері кулінарного, кондитерського та хлібопекарного мистецтва.

Здобувачі приготували та презентували вироби з категорій хлібобобулочних, кондитерських та кулінарних виробів. Кропітка робота завершилась оцінюванням членами дегустаційної комісії, до складу якої входили: заступник директора коледжу з виховної роботи Тетяна Копайгородська, заступник директора з навчально-виробничої роботи Ігор Беркань, завідувачка навчальною частиною Інна Томенко та голова профкому Валентина Соловей. Члени комісії відмітили не лише високий рівень технічної майстерності учасників, але й їх творчий підхід та інноваційні ідеї.






Для наших здобувачів освіти це не просто змагання, а важливий досвід, можливість зробити перші кроки у своїй спеціальності, розвинути навички та проявити власний талант.
