Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Конференція молодих науковців, аспірантів та студентів

01 жовтня 2023

З 28 по 29 вересня 2023 року в Одеському національному технологічному університеті пройшла вже III Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих науковців, аспірантів та студентів «Комп'ютерні ігри та мультимедіа як інноваційний підхід до комунікації – 2023».

В рамках секції «Освіта (гейміфікація в освіті, серйозні ігри, ігрові навчання, ігри та математика)» взяли участь викладачі і нашого коледжу – Кривченко Ю.В., Джабраілов Д.В. та Кривченко А.А. з актуальною темою: «Реалізація логіки для ігрових об’єктів та елементів інтерфейсу гри в жанрі «Top down shooter» з використанням технології Unity», матеріали увійшли до збірнику тез.

Десятки IT-компанії створюють у нашій країні кінцевий продукт із високою доданою вартістю – комп'ютерні ігри. Проте кадри для ігрової індустрії треба готувати – і не так багато ЗВО в Україні, які це роблять. І ось - настав час підбити деякі підсумки в цій галузі, подивитися напрямок розвитку досліджень, оцінити досягнення українських розробників ігор. Для цього і була проведена дана конференція, метою якої є обмін інформацією, думками та результатами досліджень у галузі створення та застосування ігрових комп'ютерних програм, дизайну та мультиплікації.

Дякуємо за організацію конференції, актуальність змісту презентованих доповідей, можливість спільного обговорення.