Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Команда коледжу на Дні кафедри

14 жовтня 2022

12 жовтня здобувачі освіти коледжу, що навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології, відвідали День Кафедри Технології зернових продуктів, хліба та кондитерських виробів, що проводився в рамках святкування 120-річчя Одеського національного технологічного університету. Захід відбувався в дистанційному форматі, на платформі Zoom.

Серед запрошених гостей були присутні представники хлібопекарного та зернового бізнесів, всі вони привітали університет з ювілеєм.

В рамках заходу для були організовані віртуальна екскурсія лабораторіями кафедри, майстер-клас "Шоколадна майстерня", а також творчий конкурс та вікторина "П'ять кроків до фаху".

В творчому конкурсі, наряду зі здобувачами освіти університету, взяли участь 3 студенти коледжу: Максим Готко з букетом квітів з мастики, Габінська Марія з виробом з макаронних виробів та Куций Максим, який представив картину з соленого тіста. Конкурс розкривав майстерність та творчі здібності учасників. Перемогу в творчому конкурсі отримав студент групи 3ТХ-79 Куций Максим! Габінська Марія студентка цієї ж групи зайняла третє місце з фахового інтелектуального тестування!

В вікторині "П'ять кроків до фаху" команда коледжу "Паляниця" змагалась з командою університету "Круті кекси", та з мінімальним відривом в 2 бали уступили команді університету.

Наші здобувачі гідно представили коледж, ми їх ВІТАЄМО! ТАК ТРИМАТИ!