Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Кава з освітою

19 травня 2024

Сьогодні ВСП "Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ" долучився до благодійного ярмарку "Кава з освітою", який відбувся на базі Одеського ліцею №117. Цей захід мав на меті підтримати Збройні Сили України, об'єднавши освітян для благородної мети.

Наші здобувачі освіти та викладачі активно взяли участь у ярмарку, організувавши два захопливі майстер-класи. Перший майстер-клас був присвячений розпису пряників, де кожен бажаючий міг проявити свою фантазію та створити унікальні солодощі. Другий майстер-клас стосувався виготовлення ляльок-мотанок, традиційного українського народного мистецтва, що викликало великий інтерес серед відвідувачів.

Благодійний ярмарок "Кава з освітою" став чудовою нагодою для нашого коледжу продемонструвати свої таланти, поділитися знаннями та зробити свій внесок у підтримку наших захисників. Дякуємо всім, хто взяв участь у майстер-класах та підтримав цей важливий захід. Ваша участь є надзвичайно цінною для реалізації важливих освітніх ініціатив та підтримки ЗСУ.

Ми впевнені, що такі заходи сприяють зміцненню нашої спільноти, популяризації українських традицій та розвитку творчих здібностей молоді. Сподіваємося на подальшу співпрацю та участь у майбутніх благодійних заходах.

Разом ми можемо більше!