Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Гостьова лекція для здобувачів освіти

29 березня 2024

21 березня для здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології була проведена лекція від випускниці коледжу, кандидата технічних наук, доцента кафедри "Технології зернових продуктів, хліба та кондитерських виробів" Одеського національного технологічного університету - Олени Миколаївни Котузакі!

Тема лекції - "Шоколад: асортимент та споживчі властивості". Всім шанувальникам шоколаду та тим, хто цікавиться новими тенденціями в харчовій промисловості, була представлена можливість зануритися у світ цього чарівного десерту. Олена Миколаївна поділилась усіма аспектами цього солодкого дива: від основних міфів, що оточують шоколад, до його користі та можливих шкідливих наслідків. Під час лекції також були обговорені нові тенденції та технології в шоколадному бізнесі, які змінюють наше сприйняття цього продукту. Солодка наука продовжує розвиватися, і ми маємо честь бути в центрі цього процесу!

Олена Миколаївна пройшла шлях від студента до кандидата технічних наук, доцента кафедри університету, розпочавши свою наукову кар'єру саме з нашого коледжу. Це ще одне підтвердження того, що наш коледж готує справжніх професіоналів, які можуть досягти великих вершин у своїй галузі!