Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Досягнення студентки економічного відділення

13 травня 2023

Серед здобутків студентів ВСП "Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ" варто відзначити досягнення студентки економічного відділення групи 1 ІМ-05 Каранфіл Діани Юріївни.

Студентка дуже старанна, здібна, творча. Бере активну участь у різних заходах коледжу. Є старостою групи. Наполегливо та творчо підходить до виконування обов’язків та вирішення завдань, навчальних зокрема. На заняттях вирізняється змістовністю та виваженістю відповідей, послідовна та цілеспрямована.

У першому півріччі взяла участь у конкурсі, який проводився за підтримки німецько-українського проєкту " Німецько- українська співпраця у галузі органічного землеробства" під керівництвом Мартиросян Ірини Ашотівни. Діана у співпраці з Нікорою Кариною посіли перше місце. Більшу частину виграшного сертифікату перерахували на ЗСУ.

Окремої уваги заслуговують участь Діани в літературній конференції " Зарубіжні письменники та Україна" та її змістовна, креативна презентація, а також долучення до патріотичного заходу " З Україною в серці", літературного вечора " Митець в контексті епохи. Вільям Шекспір - драматург і поет доби Відродження".

Разом із одногрупником Діана зробила відеозапис, інсценування "Розмова Офелії та Гамлета ", що проявило особливі творчі здібності студентки.

Має хист до вивчення англійської мови, результативно презентовані на конференції "Організації, що допомагають Україні під час війни".

Здобуває місця першості в коледжних та обласних олімпіадах:

1 місце з хімії в коледжній олімпіаді,

2 місце із зарубіжної літератури в обласній олімпіаді,

3 місце з фізики в обласній олімпіаді,

3 місце з географії в обласній олімпіаді.

Вітаємо та бажаємо подальших перемог та успіхів!