Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Благодійна ярмарка

07 жовтня 2023

Дорогі друзі, хочемо висловити глибоку вдячність кожному з вас, хто взяв участь у нашому благодійному ярмарку від Одеського технічного фахового коледжу!

На ярмарку були різноманітні смаколики, від солодких тістечок до солоних бургерів, також можна було придбати прикраси, аксесуари, іграшки, навіть зазирнути в майбутнє і дізнатися свою долю!

Завдяки вашій щедрості та теплоті ми зібрали переважну частину коштів на костюм для розмінування для нашого випусника коледжу, що стане важливим кроком у забезпеченні безпеки наших територій та збереженні багатьох життів. Ваша підтримка стала джерелом справжньої надії та поштовхом для змін у майбутньому. Ми вражені об'ємом позитивної енергії та волонтерського духу, який ви принесли на ярмарок, а атмосфера, яка витала в повітрі зарядила надовго! Це було неймовірно важливим для нас, ви - наше натхнення та прагнення йти далі!

Відділення енергетичних систем 7780

Технологічне відділення 14509

Відділення комп'ютерних систем 17485

Економічне відділення 17500

Всього зібрали рекордних 57 274 грн.

Також, якщо у вас не вийшло бути присутнім на нашому заході, ви все одно можете прикласти своїх зусиль, в сторіс ви можете знайти посилання на банку та допомогти матеріально. Пам'ятайте - маленьких донатів НЕ буває!

Прохання залишатися з нами для майбутніх благодійних заходів та спільних ініціатив. Це тільки початок нашої спільної подорожі до створення кращого, безпечнішого світу. Ще раз дякуємо за вашу щедрість, серце і підтримку. Разом ми можемо зробити неймовірні речі!