Одеська національна академія харчових технологій

Підсумки навчальної практики в майстернях



З 06.12 по 28.12.21 в майстернях ВСП «ОТФК ОНАХТ» здобувачі освіти з спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» проходили навчальну практику.

Студенти групи 2МХ-56, що навчаються за ОП «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин і установок» - слюсарно-механічну, а студенти групи 2КВ-07, що навчаються за ОП «Монтаж і обслуговування систем кондиціювання і вентиляції повітря» – електромонтажну.

Керівниками практики були призначені в групі 2МХ-56 – майстер виробничого навчання –Бородулін В.В, в групі 2КВ-07 – викладач спецдисциплін Бурдюжа С.А.

Перед початком практичних занять кожному здобувачу освіти було видано документацію з технічним завданням. При виконанні індивідуальних технічних завдань студенти використовували слюсарні інструменти (напилки, надфілі, ножівки по металу), електроустаткування (електродвигуни, реле пуску, з’єднувальні дроти, амперметри і вольтметри, кінцевими, пускові автомати), токарні верстати.

При виконанні технічного завдавання студенти групи 2МХ-56 відпрацювали навички використання слюсарного інструменту, роботу за токарним верстатом.

При виконанні технічного завдавання студенти групи 2КВ-07 відпрацювали навички складання електричного ланцюга з окремих елементів, визначення опору обмоток двигунів кондиціонера і компресора.

Підсумковий контроль з навчальної практики був проведений у формі заліку.

Підвищення якості проведення практичної складової освітнього процесу, набуття здобувачами освіти необхідних навичок і вмінь - пріоритет нашого навчально закладу.