Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

З днем народження любий коледж!

13 березня 2024


10 березня 2024 року ВСП « Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ» – 94 роки!

Шановні друзі, студенти , викладачі, батьки, вітаю всіх з 94 річницею заснування нашого коледжу!

До цієї події планувалися заходи, які повинні були відбуватися у наших стінах – це і спортивні змагання, і святковий концерт, конференції, зустрічі… Але ми живемо в часи, коли йде війна і підступний ворог продовжує здійснювати терор цивільного населення нашої країни. Так і наш коледж зазнав руйнувань під час чергової атаки БПЛА нашого міста. На жаль, можна зруйнувати стіни будівлі - та не можна вбити душу нашого коледжу. Бо його душа, це люди – викладачі, працівники, студенти, випускники, батьки, всі ті, хто не став байдужим, прийшов на допомогу у найважчу хвилину. Відремонтуємо дах і стіни, замінимо вікна і наш коледж стане кращим ніж був, найкращим закладом нашого регіону. І наші студенти повернуться за в аудиторії парти і продовжать навчання, щоб відновити не тільки наш заклад, а і всю Україну.

Вітаю любий коледж зі святом! Бажаю процвітання і успіху усьому колективу, нових перемог і досягнень нашим викладачам і здобувачам освіти. Миру і добробуту всій нашій Україні!

Директор ВСП «Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ», к.т.н. - Лілія Іванова.




Дев’яносто чотири роки – це багато чи мало? Для людини, напевно, що багато. А для навчального закладу – ні. На світі десятки вишів, чия історія налічує століття. Тому коледж наш ще зовсім юний, як і його студенти, яким завжди від чотирнадцяти до двадцяти. Та навіть у такому ніжному віці завжди є, що розповісти. А хто найкраще розповідає історії ? Звичайно ті, хто приймав у них участь і хто живе у цій історії та творить її власноруч. Тому наш історичний екскурс проведе заслужений вчитель України, директор Одеського технічного фахового коледжу з 1978 по 2020 роки, Коваленко Анатолій Володимирович, разом із усіма поколіннями студентів нашого навчального закладу.





Найкращими вітаннями та вдячністю для батьків є успіхи їх дітей. Так і для нашого коледжу, найприємніше – активна участь студентів у навчальній та громадській діяльності навчального закладу, плідна робота та участь у конкурсах, олімпіадах,змаганнях. Наші зірочки не перестають сяяти а ні в стінах коледжу, а ні за їх межами.

Велика подяка всім, хто, не зважаючи на складні часи, є гордістю та славою Одеського технічного фахового коледжу.

Разом ми непереможна сила!