Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Відкритий урок для групи 3 РП-08

20 січня 2024

20.01.24 відбувся відкритий урок, який провела викладач-методист вищої кваліфікаційної категорії Н.В. Краснієнко із здобувачами освіти групи 3РП-08 (Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення, Освітньо-професійна програма: Розробка програмного забезпечення).

Тема уроку. Історія розвитку комп’ютерної техніки

Мета:

1) навчальна: ознайомлення здобувачів освіти з основними етапами розвитку комп’ютерної техніки і сферою її застосування.

2) виховна: виховувати культуру поведінки, бережливе ставлення до комп’ютерної техніки, майна коледжу;

3) розвиваюча: сприяти розвитку уваги, мислення, пам’яті.

Впродовж уроку здобувачі освіти ознайомились з історією виникнення обчислювальних пристроїв та поколіннями комп’ютерів .

Викладення матеріалу проводилось із застосуванням якісних презентацій, які були виконані здобувачами попередніх років навчання.

Впродовж уроку студенти отримали нові знання та виконали відповіді на електронні тести у інтерактивній формі.

У підсумку, присутня на уроку голова обласної методичної комісії викладачів комп’ютерної інженерії закладів фахової передвищої освіти Одеської області А.А. Кривченко-викладач вищої категорії циклової комісії Комп’ютерних технологій і програмної інженерії (КТ і ПІ) коледжу, висловила подяку за організацію та проведення уроку і запросила студентів групи 3РП-08 до участі у міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2024», який проводиться під егідою Міністерства освіти і науки та об’єднання закладів вищої освіти Чорноморського регіону і Європейської асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі.