Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Участь заходах в рамках профорієнтаційної роботи викладачів

19 березня 2024

18 березня 2024 року викладач ЦК суспільно-гуманітарних дисциплін ВСП «ОТФК ОНТУ» Віктор Мирошниченко та здобувачі освіти груп 2 КГ-09, 2 ТХ-78, 2 ГХ-02 нашого коледжу взяли участь в проведенні «Тижню факультету Маркетингу, менеджменту та публічного адміністрування ОНТУ», в рамках профорієнтаційної роботи викладачів кафедри філософії і права ОНТУ. В умовах військового стану зустрічі проводились на базі платформи ZOOM.

Спочатку здобувачі освіти нашого коледжу дізналися про історію та сучасність факультету, ознайомилися із основними напрямками підготовки провідних фахівців на факультеті. Особливо зацікавила можливість проходження навчання за обраною спеціальністю на кордоном – в рамках Міжнародної академічної мобільності та співпраці нашого Університету та низки провідних учбових закладів Європи. Майбутні комп’ютерні фахівці та технологи отримали знання про програму Erasmus та можливість взяти участь в навчанні за кордоном на рік або семестр, їм було надано контакти фахівця, який відповідає за цю програму на факультеті.

Окремим етапом круглого столу стало ознайомлення здобувачів освіти із особливістю роботи Ради студентського самоврядування на факультеті ММтПА та заходами які вона проводить.

В рамках заходу «цікаві лекції від викладачів кафедри ФіП» прослухали дуже емоційний та насичений виступ провідного викладача філософії Ганни Анатоліївни Шевченко. Яка в яскравій формі ознайомила наших здобувачів освіти із поняттям філософії, особливостями виникнення та основними етапами розвитку античної філософії.

На завершенні спілкування здобувачі освіти ВСП «ОТФК ОНТУ» подякували організаторам за насичені, змістовні та оригінальні заходи. Можна підкреслити, що використовуючи таку форму роботи як «Цікаві лекції від викладачів кафедри філософії і права ОНТУ» - це допомога майбутнім здобувачам освіти зробити вибір професії або зорієнтуватися на професію.