Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Участь в роботі науково-дослідницької конференції викладачів ЗФПО

06 лютого 2024

Філософія – важлива складова духовного світу людини та суспільства, одна зі форм суспільної свідомості, інтегральне узагальнення інтелектуальних надбань та життєвого досвіду людства; вона є самосвідомістю людства та теоретичною основою його світогляду.

2 лютого 2024 року викладачі ВСП «ОТФК ОНТУ» Мирошниченко В.О. та Воронкова Ю.В. взяли участь в роботі науково-дослідницької конференції викладачів ЗФПО Одеської області яка була організована обласною методич-ною комісією викладачів соціальних дисциплін і правознавства ЗФПО Одеської області на базі ФКМТ НУ «ОМА».

«В пошуках сенсу людського буття через історичний та особистий досвід виживання» - таку назву отримала конференція викладачів і була проведена у змішаному форматі – очно та дистанційно. Викладачі ВСП «ОТФК ОНТУ» підготували доповіді – «Чому філософія не наука» (В.Мирошниченко) та «Маркетінг як філософія бізнесу» (Ю.Воронкова).

Головними доповідачами стали викладачі ФКМТ НУ «ОМА», які торкнулись різних аспектів філософської проблематики: стоїчна філософія Марка Аврелія та її пристосування до сьогодення; філософія життя Віктора Франка та ін.

На завершення конференції викладач ВСП Одеський автомобільно-дорожній фаховий коледж О. Кожина провела дуже корисний тренінг з психічного саморегулювання людини під час стресових ситуацій.