Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Участь в конкурсі професійної майстерності

21 лютого 2024


14 - 16 лютого 2024 р.  у  м. Київ  в Міжнародному Виставковому Центрі відбулися головні профільні виставки кліматичного, вентиляційного та холодильного обладнання Cool Clima та Chill Pro.

Виставкові події Cool Clima та Chill Pro відзначаються як важливі заходи, де представлені інноваційні технології та рішення в галузі кліматичних технологій, вентиляції та теплових насосів та промислового холоду.

Це відмінна нагода для студентів отримати унікальні знання про сучасні тенденції у сфері кліматичних технологій, а також для обміну досвідом з представниками відомих компаній та експертами галузі HVAC.

В межах виставки Chill Pro Kyiv - 2024 відбувся перший конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти в галузі низькотемпературної техніки "CHILLTECH STUDENTS AWARDS".

У змаганнях також  прийняла участь команда ВСП «Одеський технічний фаховий коледж Одеського національного технологічного університету».        А саме: Андронєнко Денис Олександрович – група 4МХ-56, Дзюбич Денис Ігорович – група 4МХ-56,  Бабалик Денис Сергійович –  група 4КВ-07, керівник групи – майстер виробничого навчання - Черненко Андрій Олександрович.

1   етап конкурсу – Тестування   по теорії холодильної техніки, екологічному законодавству, порядку проведення монтажних та пусконалагоджувальних робіт, роботі з параметричними контролерами;

2   етап конкурсу -  Виконання монтажних операцій з обробкою мідних трубопроводів. Завдання полягало у виготовленні випарнику - логотипу виставки Chill Pro;

3  етап конкурсу – Складання електричного ланцюга живлення електродвигуна та  налаштування  приладів автоматики.

Всі учасники конкурсу показали  глибокі знання, уміння і навички професійного рівня. В цьому році команда коледжу показала п’ятий результат.

Дякуємо спонсорам та журі конкурсу за організацію  і проведення конкурсу.  Персональну подяку висловлюємо голові Громадської Спілки «Холодильна Асоціація України» – Анашкіну Сергію Володимировичу директору ВСП «ОТФК ОНТУ» коледжу  – Івановій Лілії Вікторівні і завідувачу кафедри  енергетичного машинобудування коледжу – Хмельнюку Михайлу Георгієвичу.

Бажаємо розвитку конкурсу, який безперечно є поштовхом до нових технічних інновацій у безмежному просторі холодотехніки, кліматичного і вентиляційного обладнання.