Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Участь у конференції Енергія. Бізнес. Комфорт - ОНТУ 2023

15 листопада 2023

14 листопада 2023 року здобувачі освіти разом в керівниками проєктів ВСП «Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ» брали участь у щорічній регіональній конференції "Енергія. Бізнес. Комфорт" (дистанційно, з використанням платформи Zoom), який проводиться викладачами Кафедри процесів, обладнання та енергетичного менеджменту Одеського національного технологічного університету за підтримкою Союза наукових та інженерних об’єднань України.

Усі питання, які розглядалися на конференції були об'єднанні гаслом-мріємо про відбудову України с використанням новітніх технологій в промисловості та суцільному житті.

Отже, цікаву доповідь «Молекулярні комп’ютери прорив у технології майбутнього» представила здобувачка освіти групи 3КГ-08 Шушман Анастасія під керівництвом завідувачки лабораторії анаалітико-інформаційних технологій-викладача комісії «Комп’ютерних технологій і Програмної інженерії (КТ і ПІ)» Краснієнко Н.В.

Здобувачка освіти групи 4РП-07 Рябошапка Дар’я під керівництвом викладача циклової комісії КТ і ПІ Джабраілова Д.В. дуже гарно і послідовно обрисувала шляхи отримання невичерпної теплової енергії у проекті «Геотермальна енергетика. Безкінечний ресурс тепла. Його переваги та недоліки. Геотес».

Виступи наших здобувачів освіти викликали неабиякий інтерес та жваве обговорення.

Дякуємо оргкомітету конференції та к.т.н. Ружицький Н. В. за запрошення та надану можливість прийняти участь у такому цікавому заході особливо в умовах російського військового вторгнення в Україну в 2023 році, коли студентській молоді так не вистачає інтелектуального спілкування.