Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Тиждень Заощаджень – 2023

31 жовтня 2023

У рамках Всесвітнього тижня заощаджень Національний банк України підготував для студентів ряд цікавих заходів. Так, 30 жовтня здобувчі освіти групи 3ОБ-04/3ФБ-02 долучились до воркшопу «Мій фінансовий план». Головний експерт управління зв’язків із громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій НБУ Вікторія Ролік провела практичний воркшоп в онлайн-форматі.

Учасники заходу за допомогою віртуальної дошки змогли представити себе аудиторії та написати про свої мрії. В zoom-чаті жваво обговорювалися запитання від спікера. Також учасникам воркшопу було запропоновано оцінити свій фінансовий стан та сформувати структуру власних витрат і доходів. Спікер заходу представила шаблони ведення сімейного бюджету та аналіз контролю капіталу за допомогою Google-таблиць.

За допомогою Kahoot-платформи учасники долучилися до опитування, під час якого сформували «хмару слів» та вказали, які фінансові питання на сьогодні для них є найактуальнішими.

Підводячи підсумки, спікер заходу наголосила, що бюджет – необхідний практичний інструмент для обліку планування та досягнення власних цілей.

Перевірити свій рівень фінансової грамотності ви можете за покликанням.

Для розширення та поглиблення власної фінансової грамотності всім бажаючим рекомендуємо відвідати сторінки Центру фінансової грамотності «Талант» та безкоштовну онлайн-платформу «Гаразд».