Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Студентська онлайн-конференція - Мужність та відвага крізь віки

07 грудня 2023

06 грудня 2023 року на цикловій комісії спецдисциплін легкої промисловості відбулась студентська онлайн-конференція за темою «Мужність та відвага крізь віки», організаторами якої були викладачі комісії Касаджик В.В. та Лановенко Я.С. Виховний захід був присвячений Дню Збройних сил України. До конференції були залучені здобувачі освіти 1-4 курсів спеціальності 182 Технології легкої промисловості. Найбільш активну участь у підготовці доповідей та їх презентацій глядачу взяли здобувачі освіти 2 та 3 курсів.

Метою проведення конференції було виховання у молоді патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.

Всі учасники конференції мали нагоду ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність. На їхніх подвигах ми, українці, відроджуємо власну гідність і національну свідомість на справжніх патріотичних цінностях, які є основою нашої перемоги над ворогами.

Сучасні збройні сили України, відроджені на славній традиції українського війська, є гідними спадкоємцями своїх героїчних предків. Вони продовжують боротися за свободу і незалежність України, захищаючи її від російської агресії.

Слава Україні!

Героям слава!