Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Спартакіада за участю студенток чотирьох одеських навчальних закладі

29 лютого 2024

Емоції, які так потрібні!

Спортивні змагання, які надихають!

Традиційна Спартакіада за участю студенток чотирьох одеських навчальних закладів відбулася останній день зими  в будинку фізкультури «Локомотив» за підтримки відділення НОК України в Одеській області.

В традиційному заході, який був організований Одеським технічним фаховим коледжом Одеського національного технологічного університету (ідейний натхненник свята, викладач фізкультури ОТФК - Сергій ІРИЧЕНКО), крім організаторів, взяли участь обласний базовий  медичний фаховий коледж, Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури і Одеський фаховий коледж вимірювань Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку.

Цього року дівочі команди змагалися в 10-ти видах програми, за підсумками результатів в яких і визначалися переможці. Яскравим сюрпризом для студенток стала участь у заході олімпійських чемпіонів 1972 року Якова ЖЕЛЕЗНЯКА і Миколи АВІЛОВА.

За підсумком заходу всі учасниці отримали подарунки від олімпійського осередку Одещини, а також солодощі від відомої торгової мережі «Копійка»

Подробиці і результати – найближчим часом на наших ресурсах!

ВСП "Одеський технічний фаховий коледж ОНТУ