Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Проведення екскурсії по коледжу для учнів старшої школи АШГ, м.Южне

10 жовтня 2023

7 жовтня учні старшої школи КЗ загальної середньої освіти «Авторська школа М.П. Гузика» (АШГ), м. Южне, які навчаються в коледжі на відділенні фахової профільної освітньої підготовки в рамках роботи НМК «Школа-Коледж-Університет», приїхали з візитом до коледжу.

Наразі в коледжі отримують профільну середню освіту 41 особа, які в подальшому можуть вступити до ВСП «ОТФК ОНТУ» на ІІІ курс для навчання за обраною спеціальністю та освітньо-професійною програмою.

Основний акцент зустрічі – продовження багаторічної взаємної співпраці коледжу та школи в напрямку діяльності НМК «Школа-Коледж-Академія»; створення єдиного освітнього простору та реалізація профільної підготовки школярів з можливістю продовжувати навчання в коледжі за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр».

Екскурсійна програма включала в себе знайомство учнів АШГ з матеріально-технічною базою коледжу, відвідування музею коледжу, де Коваленко Анатолій Володимирович, Заслужений вчитель України, директор коледжу з 1978 по 2020 роки, розповів про історію коледжу, його створення, становлення та розвиток – від 30-тих років минулого столітті до сьогодення. Не дивлячись на важкі часи, коледж продовжує розвиватися, готувати фахівців для різних галузей економіки.

Школярі відвідали матеріальну базу циклової комісії комп’ютерних технологій та програмної інженерії, яка є випусковою та здійснює підготовку фахівців за спеціальностями 123 «Комп’ютерна інженерія» та 121 «Інженерія програмного забезпечення», поспілкувалися з викладачами комісії. Мали змогу отримати інформацію щодо спеціальностей та напрямків підготовки, особливостей навчання на старших курсах. По завершенню – продовжили роботу в аудиторіях.

Учні АШГ отримали масу нових вражень, ознайомилися з перспективами подальшого навчання та працевлаштування, а на завершення екскурсії був смачний обід та вручення маленьких сувенірів із символікою коледжу. Після екскурсії викладачами коледжу на базі коледжу були проведені заплановані у цей день навчальні заняття на відділенні фахової профільної освітньої підготовки.

Загалом, був проведений чудовий день, повний цікавих зустрічей та плідних бесід. Дякуємо за організацію відвідин заступнику директора школи Діденко Г.О. До нових зустрічей! Чекаємо усіх бажаючих стати студентами коледжу.