Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Отримання кваліфікації - молодший спеціаліст з економіки

30 червня 2022

24 та 25 червня 2022 року відбувся комплексний екзамен за фахом для атестації здобувачів передвищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка».

До складу екзаменаційної комісії увійшли: Голова комісії - декан факультету економіки, бізнесу і контролю ОНТУ, д.е.н., професор Купріна Наталія Михайлівна; Члени комісії: Уманська Валентина Іванівна – заступник директора коледжу з НМР; Копайгородська Тетяна Григорівна – голова циклової комісії викладачів економічних дисциплін, Шимко Олена Володимирівна - викладач економічних дисциплін, секретар комісії.

Процедура роботи екзаменаційної комісії передбачала зустрічі зі здобувачами освіти на платформі відеоконференцій Zoom та Національній освітній платформі «Всеосвіта».

Ефективність роботи екзаменаційної комісії була зумовлена як організаційними зусиллями самої комісії, так і якістю теоретичної та практичної підготовки здобувачів освіти.

Як результат, студенти показали досить високий рівень знань зі спеціальності 051 «Економіка», всі 18 випускників успішно склали екзамен (чотири здобувача освіти підтвердили дипломи з відзнакою), що у свою чергу, свідчить про професіоналізм у викладанні педагогічними працівниками навчальних дисциплін.

Викладачі комісії економічних дисциплін вітають випускників з успішною здачею Комплексного кваліфікаційного іспиту та бажають успіхів в усіх справах, наполегливості, невичерпної енергії та завзяття. Хай ваші здобутки стануть стартовим майданчиком для вступу до бакалаврату, успішної кар'єри, щасливого життя!