Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Конкурс дослідницько-інформаційних проєктів

14 березня 2024

В період з 29.02.24р. по 10.03.24р. ОМК викладачів біології і екології ЗФПО Одеської області був проведений конкурс дослідницько-інформаційних проєктів з напрямку «Новітні відкриття в галузях біотехнології».

Метою проведення конкурсу був аналіз та узагальнення нових теоретичних і прикладних результатів щодо застосування сучасних інноваційних технологій в галузях біотехнології; залучення здобувачів освіти до розробок актуальних напрямків досліджень; розвиток ініціативи, активності і самостійності в оцінюванні перспектив розвитку новітніх технологій.

На конкурс поступило 20 проєктів здобувачів освіти з 16 ЗФПО Одеської області. Кожний проєкт висвітлював новітні аспекти в галузях біотехнології, які здобувачі освіти повязали зі своєю майбутньою професією.

Наш коледж був представлений проєктами здобувачів освіти першого курсу групи 1 МІ-04 Тумачек Софії та Семеняк Катерини (під керівництвом Дьякової Т.В.) на тему: "Біотехнології в індустрії моди", та здобувачів освіти групи 1КГ-10 Кланцата А.,Круглякова В., Пащенко П., (під керівництвом Швець Л.І.) на тему: "3D-біопринтинг у медицині".

Проєкти здобувачів освіти нашого коледжу були високо оцінені і зайняли почесні ДРУГЕ - "Біотехнології в індустрії моди" та ТРЕТЄ - "3D- біопринтинг в медицині" місця. Вітаємо наших здобувачів освіти!