Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Global Money Week 2023 у ВСП ОТФК ОНТУ

20 березня 2023

З 20 березня по 2 квітня разом з Національним банком України здобувачі освіти ОПП «Фінанси банківська справа та страхування», «Економіка» зі своїми викладачами-наставниками Тетяною Копайгородською, Іною Касаповою та Анною Пятніченко і також усі бажаючі, в рамках роботи Клубу фінансової грамотності, долучаються до насиченої пізнавально-навчальної та інтерактивної програми для підвищення фінансової грамотності української молоді з нагоди святкування Всесвітнього тижня грошей Global Money Week. Також заплановані власні заходи з фінансової обізнаності на базі навчального закладу – Марафон «Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє», за офіційною темою Global Money Week у 2023 році. Кожного дня, впродовж 2 тижнів вебінари, тренінги, лекції, конкурси, вікторини та інше.

20 березня перший день Всесвітнього тижня грошей – і в різних країнах світу проходять тематичні заходи, лекції, воркшопи, майстер-класи, змагання і конкурси, спрямовані на підвищення фінансової обізнаності молодого покоління. Перший день Марафону в коледжі - лекція «Фінансова грамотність. Що? Чому? Як?» - спікер Тетяна Копайгородська, викладач-методист, Амбасадор Лігі амбасадорів з фінансової грамотності у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб, тренер гри «Життєвий Капітал». Що має на увазі фінансова грамотність? Яку роль вона відіграє в житті кожної людини? Що таке надходження сім’ї? Активний та пасивний дохід, як вони формуються? Як створити умови для зменшення впливу ризиків на розмір сукупних доходів. На ці та інші питання отримали відповіді учасники заходу.

Програма заходів НБУ та Програма Марафону «Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє» дивись на нашому сайті, а також додаткову інформацію на сайті Global Money Week.

Далі буде…

Програма заходів