Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

FOOD PARTY 2023

04 грудня 2023

28 листопада в коледжі відбувся конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти за спеціальністю 181 Харчові технології «Food Party 2023». Щорічний конкурс має за мету розкрити потенціал студентів, проявити їх творчі та креативні здібності, технічні вміння та навички, а також дати можливість їм повірити у власні сили та ще більше полюбити майбутню професію.

Здобувачі приготували та презентували вироби з категорій хлібобобулочних, кондитерських та кулінарних виробів. Кропітка робота завершилась оцінюванням членами дегустаційної комісії, до складу якої входили: директор коледжу Іванова Л.В., заступник директора з навчально-методичної роботи Суліма Ю.Ю., завідувачка технологічним відділенням Молла В.П. та голова профкому Соловей В.І. Члени комісії відмітили не лише високий рівень технічної майстерності учасників, але й їх творчий підхід та інноваційні ідеї.

На завершення конкурсу були оголошені переможці, всі учасники були відмічені грамотами та пам’ятними сувенірами. Але головним результатом залишилося сприяння розвитку та підтримка талановитої молоді.

Конкурс «Food Party 2023» виявився не просто конкурсом, а справжнім заходом, що в черговий раз об'єднав студентів та їх викладачів. Це свято творчості та професійної майстерності відкрило нові горизонти для учасників та залишило незабутні враження у серцях тих, хто в ньому брав участь.