Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Тиждень першокурсника в ОТФК ОНТУ з нагоди 93-ї річниці заснування

18 березня 2023

Протягом тижня, кожного дня проходила зустріч здобувачів освіти перших курсів різних відділень з адміністрацією та керівниками відповідних структурних підрозділів нашого навчального закладу, екскурсія аудиторіями, відвідування бібліотеки, спортивного залу, актового залу, музею коледжу.

Пізнавальну інформацію з історичних фактів заснування навчального закладу та етапи його розвитку розповів в музеї коледжу завідуючий НМК ЗЯО Коваленко А.В. Знайомство з творчою роботою колективів художньої самодіяльності проходило в актовому залі із завідуючим клубом Кругляковим В.Г. та керівником гуртка Селівановим А.П., які запросили першокурсників приєднатися до творчих гуртків, де у них буде можливість проявити свої таланти та здобути нові вміння. Першокурсники відділення комп'ютерних систем підготували творчий виступ і смачну паляницю на знак урочистої зустрічі.

Для здобувачів освіти ОПП 182 Технології легкої промисловості завідувачка навчальними майстернями Кузіна Н. В. провела майстер-клас, в якому вони самостійно вперше спробували створити вироби із шкіри, а саме, ключниці. Результат майстер-класу сподобався учасникам, що надихнуло їх на покращення навчання у коледжі.

Для першокурсників відділення енергетичних систем майстер-клас провели старшокурсники відносно їх умінь, знань та досягнень, які вони отримали під час навчання, різних практик на даній спеціальності. Студенти економічного відділення провели цікаві, пізнавальні конкурси та написали листа собі в майбутнє, висадили квіти біля коледжу.

Чудовий і насичений тиждень! Даний захід був необхідний для першокурсників, бо навчаються в онлайн. Це надало їм можливість більше дізнатись про наш навчальний заклад, своїх одногрупників, викладачів та цікаве життя у коледжі.